Palatul Bragadiru

Scrie povestea evenimentului tău sofisticat,
într-un palat eclectic, fondat în 1905,
în inima Bucureştiului

Eveniment Nuntă Botez la Palatul Bragadiru

Eveniment la Palatul Bragadiru!

Fie că îţi doreşti o nuntă fastuoasă la palat, o cununie elegantă în aer liber, sau un botez a cărui candoare poate fi transpusă în detalii şi decoraţiuni subtile ce completează atmosfera luxuriantă a Gradinii de Vară, Palatul Bragadiru este locaţia perfectă pentru orice eveniment privat, cu adevarat sofisticat.

Spaţiul pus la dispoziţie de Palatul Bragadiru poate fi uşor customizat, atât pentru evenimente sofisticate în aer liber, în fabuloasa Gradină de Vară a Palatului, cât şi pentru evenimente indoor, în grandiosul ballroom Colosseum

Locaţia poate fi subcontractată în exclusivitate, pentru orice eveniment privat - fie el o nuntă, un botez sau o cununie, ce se doreşte a fi organizat în centrul oraşului, Palatul Bragadiru aflându-se la doar 10 minute de Centrul Istoric al Bucureştiului.

Pentru detalii OFERTE & REZERVĂRI, te rugăm să ne contactezi la nr. +40 771 463 688

Îţi dorim vizionare plăcută #ONLINE şi te aşteptăm în vizită #LIVE la Palat pe bază de programare!

Descoperă palatul

Locație evenimente București

Un palat unic pentru evenimente unice

O construcţie impresionantă, atât prin mărime, cât şi prin arhitectură şi decoraţiuni, cu o atenţie deosebită acordată detaliilor, Palatul Bragadiru te poartă într-o călătorie aristocratică, în glamurosul Bucureşti interbelic.

Realizat după planurile arhitectului austriac Anton Shuckerl, Complexul Arhitectural Bragadiru - fondat în 1905, se întinde pe o suprafaţă de 16 000 m² şi are ca puncte principale de interes, sala de bal şi spectacole Colosseum, precum şi fabuloasa Gradină de Vară a Palatului, pe care o veţi descoperi pe masură ce urcaţi scările foyer ului spaţios, un loc perfect pentru un welcome regal al invitaţilor dumneavoastră.

Eleganţa interioarelor, sensibilitatea cu care au fost realizate ornamentele ce imbracă palatul, atât la interior, cât şi la exterior, întalnesc o geometrie strictă, precisă, ce oferă susţinere şi verticalitate, unui spaţiu de evenimente extrem de versatil.

Grădina de vară pentru evenimente unice

Gradina de Vară completează armonios această clădire de patrimoniu cu arhitectură eclectică, cu scări în spirală în stil Normand, cu stucaturi, statui inserate în faţadă, oglinzi veneţiene şi balcoane în stil Victorian.

Fie că vrei să te bucuri de eleganta Grădină a Palatului Bragadiru pe timp de zi, sau vrei să transformi această oază de vegetaţie intr-o gradină feerică, pe timp de noapte, cei 1000 de m2 te aşteaptă să creezi experianţa ta unică, acel eveniment sofisticat la care ai visat, într-o fabuloasă Gradină de Vară, ce face parte dintr-un complex architectural fondat în anul 1905, localizat în centrul Bucureştiului.

Aerul aristocratic oferit de spaţiosul foayer de la intrarea în Palatul Bragadiru, primirea facută de majordomul palatului, precum si detaliile arhitecturale ce definesc şi punctează spaţii de interes diferite şi extrem de versatile, fac din Gradina de Vară a Palatului Bragadiru o opţiune perfectă pentru cei ce apreciază flexibilitatea oferită de acest spaţiu generos, design-ului si arhitecturii specifice de eveniment.

Evenimente unice la Palatul Bragadiru

Spaţiul pus la dispoziţie de Palatul Bragadiru poate fi uşor customizat, atât pentru evenimente sofisticate în aer liber, în luxurianta Gradină de Vară a Palatului, cât şi pentru evenimente indoor, în grandiosul ballroom Colosseum, prevăzut cu o scenă generoasă de 108 m², ce poate gazdui cei mai in & glam artişti ai momentului, precum şi band-uri numeroase.

Experienţa unui eveniment privat organizat la Palatul Bragadiru poate fi una completă, capriciile vremii putând fi evitate prin organizarea evenimentului tău sofisticat, în întreg Palatul Bragadiru, atât la interior, cât şi la exterior.

Locaţia poate fi subcontractată în exclusivitate, pentru orice eveniment privat - fie el o nuntă, un botez sau o cununie, ce se doreşte a fi organizat în centrul oraşului, pentru o logistică de eveniment cât mai confortabilă, atât pentru gazde, cât şi pentru invitaţi, Palatul Bragadiru aflându-se la doar 10 minute de Centrul Istoric al Bucureştiului.

Pentru detalii OFERTE & REZERVĂRI, te rugăm să ne contactezi la nr. +40 771 463 688

Evenimente

Organizați-vă evenimentele la Palatul Bragadiru

Ofertă de nunta 2023 last minute

Ofertă de nuntă 2023 last minute

Pentru ofertă de nuntă 2023 last minute,
te rugăm să ne contactezi la nr. +40 771 463 688

Ofertă de botez 2023 last minute

Ofertă de botez 2023 last minute

Pentru ofertă de botez 2023 last minute,
te rugăm să ne contactezi la nr. +40 771 463 688

Ofertă de botez 2023 last minute

Specialiști în arta găzduirii

Servicii extra

  • Wedding stationary - personalizat
  • Flying Dancers – moment dans miri cu coregrafie si training personalizat predat de un dansator profesionist de dans contemporan
  • Candy bar
  • Lemonade bar
  • Aranjamente florale şi photo wall – personalizate conform conceptului de eveniment
  • Majordom palat pentru întâmpinarea oaspeţilor
Your message has been sent. Thank you!
Se încarcă

Primul pas spre întalnirea cu evenimentul visat

Fie că îţi doreşti o nuntă fastuoasă la palat, o cununie elegantă, sau un botez, Palatul Bragadiru este locaţia perfectă pentru orice eveniment privat.

Fiecare eveniment este, la început, numai o dorință. Apoi, totul ține de arta organizării. Acesta este momentul când trebuie să ne întâlnim și să aducem împreuna planurile voastre și experiența noastră. Rezultatul va fi o amintire de neuitat, marca Palatul Bragadiru!

Vă recomandăm să rezervați din timp data dorită. Veți fi contactat în cel mai scurt timp, pentru a pune la punct detaliile unui eveniment unic.

Rezervarea solicitată de dumneavoastră va rămane înregistrată în sistemul nostru de rezervări, pe lista de așteptare, confirmarea finală fiind garantată doar dupa semnarea contractului și plata avansului.

Contact

Rezervări

Contact & Rezervări:

Telefon:

+40 771 463 688

Adresa:

Calea Rahovei 147-153, Sector 5,
Bucuresti 050892

Intră în contact cu echipa

Serviciul clienți vă stă la dispoziție pentru orice întrebare legată de organizarea unui eveniment în cadrul Complexului Arhitectural Palatul Bragadiru, precum și pentru sugestii prin care putem îmbunătăți experiența dvs., atât pe site-ul nostru, cât și la Palat, în timpul evenimentelor.

Întâlnirea la Palat

Complexul Arhitectural Palatul Bragadiru se află situat în centrul Bucureștiului, în apropierea Palatului Parlamentului, la scurtă distanță de Piața Regina Maria și Hotelul Marriott și la 5 minute de Piața Unirii. Pentru vizionarea sălii Colosseum Grand Ballroom, vă rugăm să stabiliți o întalnire folosind numerele de telefon sau adresele de email afișate pe această pagină